Valaki segítene, aki ért is hozzá?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy évben felszedtem pár kilót (Végre!). 156 cm vagyok és 43 kg voltam, most már 50 vagyok. Nekem így pont jó, nem vagyok sem pufók, sem pálcika, de egy problémám van. A fenekem már nem olyan feszes, mint anno, nagyobb lett, bár ez még nem zavar, de az már igen, hogy eléggé "rezgős" lett. Mondana valaki fenék, illetve comb gyakorlatokat? Hogyan kell végezni, mennyit, mennyi ideig? Lehetőleg a leghatásosabbat :) Köszönöm.2013. aug. 24. 15:52
1/3 anonim válasza:
Izomnövelésre a guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás a legjobb és persze súlyzós terheléssel.
Viszont ha zsíros a fenék, akkor ezzel nem fog lemenni, mert nincs helyi zsírégetés, nem lehet irányítottan fogyni. Nincsenek helyileg fogyasztó gyakorlatok. De ha izmosodik, akkor feszesebb lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Sajnos az a bajom, hogy fogalmam sincs hogy kell ezeket szabályosan csinálni, de majd utánaolvasok a neten.
2013. aug. 24. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!