2/3 BazieJoe válasza:
40-es, 50-es kaliber? Mire kellene, csak célba lőni vagy egyéb úgymond "alternatív" célokra?
3/3 anonim válasza:
Én biciklikülőkből csináltam úgy hogy az egyik végét kihegyeztem a másik végére meg ragasztottam egy papírtölcsért amit pont úgy kell levágni hogy pont belepasszoljon a csőbe. És ha éles hegyet szeretnél akkor a bicikliküllő végét (vagy bármilyen hasonló átmérőjű fémpálcát) kalapáld laposra és aztán a kilapított rés két szélét köszörüld le aztán élezd meg. Utána meg izzítsd fel majd dugd rögtön hidegvízbe. Én egy 15 mm átmérőjű alumínium csőböl csináltam fúvócsövet és az volt az az átmérő amiből a leggyorsabban tudtam kilőni a lövedéket a nélkül hogy gátolt volna a gyors kilégzésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!