Szerintetek milyen táncot válasszak? Tudtok Egerben jó tánciskolákat?
Figyelt kérdés
Három évvel ezelőtt rockyztam,azóta nem sportolok semmit.Nagyon szerettem,csak azért hagytam abba mert szörnyű volt az edző...Most nagyon hiányzik a tánc,de a rocky csapatunk,amiben voltam megszűnt a suliban,másokkal pedig szerintem már nem tudnék rockyzni....Szerintetek mi lenne a legjobb ami kicsit esetleg hasonlít a rockyhoz?Én lehetőleg páros táncra gondoltam....És olyanra amit Egerben vagy esetleg a közelében oktatnak.:) 14/L2013. aug. 12. 19:07
2/2 anonim válasza:
van még rocky-s táncsuli, én is oda jártam egy évig, és nagyon szerettem :) Az a nevük, hogy Grasshoppers :)
ő volt az edzőm, ha beszélsz vele, biztosan többet tud róla mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!