Milyen ez az edzésterv?
Sajnos a suli meg ezek miatt nincs időm kondiba járni így összeállítottam egy edzéstervet. A karra akarok edzeni, így állítottam össze az edzéstervet. Jó e vagy nem ? ha nem akkor min kéne változtatni. Próbáltam nem nagyon megerőltetőt csinálni. Kezdő vagyok.
fekvőtűmasz 3*10
tolódzkodás 3*10
bicepsz állva egy kezessel ( 10 kg) 3*10
bicepsz állva kettő kezes ( 10 kg) 3*10
vállból nyomás 3*10
döntött törzsű súlyzózás: 3*10
hasprés 50 db
neharagudj de ezt így nemlehet tudni.
Nemtudni hogy hány kiló vagy, magasságodat meg semmit nem írtál...
hát öcsém, ez kortól, nemtől függetlenül elég gázos.xD
fekvőtámasz: 6x15
tolódzkodás: 2x6 2x8 2x10
bicepsz állva egykezessel: (nem tudom, hogy milyenek az erőviszonyaid, de magamból kiindulva a 10kg-sal illene minimum egy 6x30-at csinálni. de mivel kezdő vagy, a 6x10-et próbáld meg először)
vállból nyomás: 2x6 2x8 2x10
döntött törzsű helyett a melleddel is foglalkozhatnál: hanyatt fekszel, 2 10kg-ós a kézbe, (mintha fekvenyomnál) leengeded a földig, mad vissza) ebből 6x10
hasprés: 100
homorítás:100
és olyan nincs, hogy nem akarsz megerőltetőt. ha akarsz valamit kezdeni magaddal, akkor az a minimum, hogy megerőlteted magad. csak úgy nem nő ki az izom.
neten mindenkinek nagy az arca=)
hülyegyerek, azt írta, hogy csak kezdő. nyílván 14-15 éves, és ki akar nézni valahogy. fokozatosan fejlődni fog.
150-200bicepsz gyakorlat állva
1kilós hálós naranccsal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!