Érdemes megvenni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Láttam a tesco-ban ilyen csukló meg boka súlyokat. Asszem a boka 2kg-os a csukó meg 1kg-os, vagy valahogy így. Érdemes ilyen cuccokat venni?2009. okt. 26. 18:21
1/4 anonim válasza:
Én is használom a túlsúlyokat.
nem tudom mennyit szoktál futni. Azt ajánlom kezdj el futni, aztán ha már meg van erősödve a lábad kezdhetsz súlyozni. Amúgy ha van nálatok domb vagy hegység, a tuti módszer ha telepakolsz egy túratáskát valamivel, (pl régi tankönyvek) és gyaloglás a cumóval fel-le. 1-2 hónap múlva akkora combod lesz mint egy bivalynak. :)
2/4 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom. Nekem 3 kg-os súlyaim vannak (kézilabdázom) és volt h azzal edzettem (csukló), de sztem futni is érdemes vele.
3/4 anonim válasza:
ha verseny szerűen sportolsz nem ajánlom, mert csak belassulsz tőle!
4/4 anonim válasza:
lábsúllyal futni hülyeség. tönkreb@ssza a térdeidet. szerintem ne csináld. de ha mégis, akkor csak alkalmanként, ne mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!