Fogyni szeretnék, kérlek titeket, írjatok le mozgásgyakorlatokat, és, hogy mennyit, illetve mennyi időt csináltátok?
Figyelt kérdés
Írjatok gyakorlatokat, hogy miből mennyit, mennyi időt csináltátok, úgy szeretném, hogy 1-2 hét után látsszon az eredmény. 164-5-6 cm körül, 13éves fiú. A testsúlyom pedig stabil 55 kg.2013. aug. 8. 09:57
1/9 Osynho válasza:
Bármilyen aerob mozgás jó (futás, kocogás, bicikli, úszás, stb), heti 3x csináld egy gyenge órát.
A lényeg viszont a táplálkozás! Arról nem írtál semmit.
2/9 anonim válasza:
Igen az aerob edzések segítenek (kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb) de lényeg a kaja. Csökkenteni kell a szénhidrátot. Ne egyél cukros, fehér lisztes kajákat, ne igyál cukros üdítőket. Az adataid alapján nem kellene fogynod.
1 hét alatt 0,5-1 kg fogyás a megfelelő ütem, szóval nem értem mit vársz két héttől.:)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De szerintem kéne fogynom, főleg fenékről, de nagyon kár, hogy nincs helyi fogyás :( meg egy kicsit a hasról.:)
2013. aug. 8. 10:26
4/9 Osynho válasza:
Mivel 13 éves vagy, teljesen meg fog változni a testalkatod pár éven belül. Szóval kér ezen rágódni. :)
5/9 anonim válasza:
a hasadat ne felüléssel inkább haspréssel edzd 15-20 darab naponta 5x illetve a lábadat guggolással 30-40 darab napi 4-5x és kitörés 15 darab egy lábat számolj napi 3x meg persze a futás és ha étrend kell vagy leszeretnéd mérni hogy menyi kalóriát fogyasztol akkor itt egy jó honlap: [link]
6/9 anonim válasza:
böngéssz a neten a videok közt és ameik meg tetszik csináld ki fulladásig. nekem ez a modszer 1hét alatt -5kg ot hozott :)
7/9 anonim válasza:
1 hét alatt 5kg? Ja csak abból 4kg izom és víz is volt. Heti 1kg zsírleadás lehetséges, de ennél több fogyás már jelentős izomvesztéssel jár. Szóval elég idióta módszer.
8/9 Osynho válasza:
Arról nem is beszélve, hogy akármilyen gyilkos egy edzés, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor nem fogsz fogyni. Tehát első a kaja!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2013. aug. 8. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!