Tippmixben hogyan lehet nyerni?
Megrakom pl a 67 99 123 125 167-as meccseket és ha pl a 67-es bejön a többi elmegy akkor nem nyertem?
Nem úgy van ha a 67-es előtt 1-es szám van akor az önmagában is nyer?Hisz 1-es kötésben van..
Valaki segytsen nekem aki ért hozzá légyszi köszi
Na ebben tudok segíteni, mert a férjem néha napján játszik. Ha egy szelvényen több meccset játszasz meg, és egy elmegy, akkor már nem nyertél. Csak akkor nyersz, ha az adott szelvényen mindegyik mérkőzés eredményét eltaláltad.
Az egyes kötés azt jelenti, hogy az ön magában is megjátszhatod, nem kell mellé plussz meccset berakni. Pl. a hármas kötésnél min. 3 meccset kell megjátszanod.
Remélem segítettem. 25/L
És hogyha a megjátszandó meccsem előtt 5-ös szám van akkor az azt jelenti hogy még mellé 4 meccset kell választanom?
Meg van ez a 3/4-es kötés meg a többi azt hogyan kell rakni hogy egy két meccs elmegy még akkor is nyerek?
Még egyszer köszönöm szépen ezentúl így fogok játszani...
És mostanában nyertél valamikor valamit?Te milyen technikával játszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!