Hogyan kezdjek el konditerembe járni?
Figyelt kérdés
ittvagyok 15 éves és szeretnék már eljárni oda , elvégre rámférne egy kis edzés , na meg itt van a szünet :) van a sulinkbanis egy tök jó konditerem (és egész olcsó a mai árakhoz mérve ) . na de az okés , de pontosan azt se tudom miből áll ez , meg hogy hogy kezdjek neki :) mert nemtudom hogy hogyan szokás konditerembe járni. ( igazából már voltam , tesi óra közben , de azért az mégiscsak más mintha külön megyek be :) ) (és szerintetek az ciki ha egyedül megyek ? többiek szivesebben üldögélnek pc elött ... :S )2009. okt. 25. 19:01
1/1 anonim válasza:
én mikor először mentem kondiba, akkor egy tapasztalt idősebb haverral mentem le, aki összedobott septében egy teljes testes edzéstervet ( [link] és aztán szépen lassan elkezdtem utánnaolvasgatni, és kialakult a saját lejárási szokásom, és edzési stílusom
Soha ne felejtsd el hogy magadnak csinálod (ettől szép) És ha már van egy megszokott ritmusod, akkor ne hagyd h beleugassanak a dolgaidba (pl heti csak 3x lehet lejárni meg ilyen okosságok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!