Akinek nagyobb/izmosabb a karja annak később is durran be?
Figyelt kérdés
Osztálytársamnál edzettem vagyis vele, csináltuk 30kilós franciarúddal én alig csináltam néhány 10est már bedurrant, neki meg még akkor se, nekem 31cm az alapátmérő neki pedig 36cm ja meg egy huszassal magasabb vagyok:D2009. okt. 25. 18:53
1/1 anonim válasza:
akinek nagyobb annak durran be előbb... valószínű hogy a haverodnak nem jó a kivitelezése vagy rossz az agy-izom kapcsolata, ami a helytelen kivitelezésre vezet vissza, mond neki hogy inkább kisebb súllyal helyesen csinálja, bicepszből húzza ne csak úgy rángassa "mindenből"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!