Bele lehet így kezdeni az insanity-be?
Sziasztok!
A kérdésem átfedi a "sport" és a "gyerekvállalás" topikot is, de jobban bízok az itteni hozzáértőkben, mint a túlaggódos, tojásokon lépkedő kismamákban.
abbahagytam a fogamzásgátlót, mert gyereket szeretnénk, így elméletileg bármelyik hónapban teherbeeshetek.
De mivel ez akár egy évig is (vagy még tovább9 eltarthat, ezért úgy gondoltam, hogy rendbeszedem a testemet, mert 33 évesen már eléggé kezdek tunycsáposodni.
A gondom csak az, hogy a teherbeesés után legkevesebb 2-3 hét, mire kimutatja a teszt.
Lehet abból baj, ha a teherbeesés után 2-3 hétig mit sem sejtve ugrabugrálok insanity módra? elmehet ettől a baba?
Köszi!
Az insanitytől nem fog elmenni. Komolyabb súlyzósabb, megterhelősebb edzés kell hozzá.
Nekem azt mondta a védőnőm, ha elmegy a baba a 12. hétig, az azért lesz, mert életképtelen lenne, akkor pedig jobb is úgy.
Csináld nyugodtan, én is ma kezdem újra.
#1 Köszönöm a gyors választ!
Tulajdonképpen én is ezen gondolkodtam, hogy rengeteg fizikai munkát végző és/vagy sportoló nő van, akik teherbeesnek.
Nem mindenki baldachinos ágyon fekve várja a pozitív tesztet.
Egyébként megvannak neked a videók? Ezt hol tudom beszerezni (letölteni)?
Köszi mégegyszer!
Ez az edzés állóképesség javitás, méregtelenit főleg a helyesen étkezel, úgy gondolod hogy egy helyben ülni "hatásosabb" mint ez?
küldj privátot és küldök linket honnan tudod leszedni, ide nem engedi bemásolni a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!