Az esti fehérjémtől pufadadok és székrekedésem van. Tudnátok ajánlani olyan proteint olyat ami ezeken a problémákon eredményesen segít?
valahol azt olvastam, hogy a szójafehérje jó lehet erre
tapasztalat?
Na pont attól lehet puffadni és a fele a biológiai értéke a tejsavóhoz viszonyítva. Tele van ösztrogén hormonokkal, allergén anyagokkal. Nem javaslom a szóját.
Mhn whey, whey c6, peak whey fusion, scitec 100% whey prof, stb.
Bár éjszakára inkább kazein kellene. Ezt beviheted sovány túróval is.
gyógyszerész mondta, hogy a túró is székrekedést okoz
peakból a micellar caseint néztem ki
most tiltes banánost iszom
alapból is rossz az anyagcsrém pedig mozgok eleget, de ez még rátett egy lapáttal
Tegyél hozzá pár ek búzacsírát. Meg alapból több rostot és folyadékot ha most kevés. Gyanús, hogy nincs rendben az étrended, a székrekedés szinte soha nem egy dologtól lesz, nem a fehérjédtől van.
Ha tartós panasz nézesd meg orvossal. Ritkán daganat is lehet. De az tényleg ritkán.
Zabkorpát szoktam reggelizni,
gyerekkorom óta van székrekedésem, pedig rengeteget iszom, imádom a zöldségeket
vannak időszakok amikor javul és mindennap van, de amióta fehérjét vacsorázom puffadok (gyomorégés nélkül) és csak a guttalax segít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!