Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg hatásos ha gyúrás...

Tényleg hatásos ha gyúrás előtt és közbe olyan vizet iszok amibe van egy kis szőlőcukor feloldva?

Figyelt kérdés

Tehát!Nekem mindig is kicsit volt a vércukrom,de annyira azért nem hogy összeessek vagy komolyabb gondok legyenek.Viszont gyúrás közbe szokott lenni egy kis izom remegésem.Elvileg okozhatja vércukor szint hiány ezt a tünetet.Ennek kezelésére hallottam arról hogy jó ha a vízbe amit iszok elkeverek egy kis szőlőcukrot.Ti mit tudtok erről?

Off:1 L vízhez kb mennyi(db) szőlőcukrot tegyek?

2009. okt. 23. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha nem kevernéd vízzel, csak belapátolnál pár szemet? maximum iszol rá.

Amúgy ez edzés közben mindenféle esetben jó, mert szüksége van a szervezetnek rá.

2009. okt. 23. 22:04
 2/3 anonim válasza:
Szerintem hatásos lenne ha gondolkoznál. Mi a frászt (ide más szó illene) vársz a szőlőcukortól? Fiatalság bolondság :)
2009. nov. 2. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
varázslatot:D!de akkor szerinted drága tapasztalt idősebb barátom mit csináljak a kis vércukor szint ellen?:):)
2009. nov. 2. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!