Télen amikor hó van akkor hol futtok és miben ugyan abba mint nyáron vagy pulcsiba?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 23:35
1/7 anonim válasza:
Melegen kell öltözni télen, főleg azért mert a tested is ugye felhevül, a tüdőgyulladásnak pedig lehetnek rossz következményei. Én általában trikó,póló,pulcsi és ha tényleg durva minuszok vannak akkor még pulcsi. Nálunk van ingyenesen használható sportpálya salakkal, szóval azt rendben tartják.
2/7 aikiboxer válasza:
Én kapucnis pulcsiban szoktam (a sapkát nem szeretem), a kapucnival a fejemen. De ha nagyon hideg van, akkor inkább ugrókötelezem a mélygarázsban.
3/7 anonim válasza:
Télen melegítő (a hosszúnadrág még fontosabb, mint felül a pulcsi!), kesztyű, néha sapka is, nyáron rövidnadrág, póló.
4/7 anonim válasza:
5-10 fokig aláöltözet és hosszúujjú futófelső (thermo), 5 fok alatt utóbbi helyett, vagy rávéve soft shell dzseki. Alul futónadrág (szűk szárú), 0 fok alatt még egy (bőszárú).
5/7 anonim válasza:
BTW úgy kell felöltözni, hogy egy kicsit fázz, amikor elindulsz, és arra kell törekedni, hogy "door-to-door", azaz ajtótól ajtóig fuss.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam köszönöm és hol szoktatok futni a hóban?
2013. júl. 29. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!