Ez az eszköz ugyan olyan jó mint az Oto Chili?
A Sport témában senkit nem fogsz találni akinek lenne ilyenje mert a válaszolók többsége értelmes ember és nem olyan buta ,hogy ilyen sz@rra költené a pénzét fehérje vagy kondibérlet helyett.
A zsír nem alakul át izommá és napi 5 perc edzés nem elég.
Ha lusta vagy rendes edzést folytatni tökéletes diétával akkor maradj is inkább kövér.
Egy valami használ az pedig:
A szálkásító diéta heti legalább 3 aerob edzéssel.
Hozzá menjen has edzés is heti 2x.
"egyesíti a jóga fekvőtámasz pozíció és a felülések mozgásformáját"
Tehát alkalmas gerincsérv kialakításához.
"helytakarékos"
Egy ember nagyságú fémhulladék mióta helytakarékos? Ja, jól lehet rá ruhát pakolni!
"Fogyni vágyóknak"
Őőőő a szálkásító diéta hol van???
"Izmok fejlesztéséhez"
Igen, Tom Hardy napi 5 perc szájbatérdeléssel növesztette meg a csuklyáját.
Kedves Tomasu! Köszi,hogy így látatlanba általánosítottál!!
Én egy 27 éves 2 kisgyermekes anyuka vagyok 56 kg. Nem fogyni szeretnék csak formálódni! Mivel itt a közelben nincs kondi terem sem időm eljárni ezért gondoltam erre. De nagyon jól estek a "pozitív" szavaid!!!
Szívesen máskor is.
Ha nincs konditerem akkor kezd el a Calisthenics.et.
Kezdésnek mondjuk a Fegyencedzés tökéletes.
Ha van még kérdésed akkor Tedd fel Metálozott Angelocskának.
Blogja: [link]
Kedves Kérdező!
A 2 gép szinte teljesen megegyezik, tartósságát és anyaghasználatát tekintve lehetnek különbségek.
Tomatsu teljesen haszontalan választ adott teljesen látatlanban, a gép nagyon hasznos, tényleg formál, és elegendő a napi 5 perc.
Ha bővebb info érdekel, javaslom olvasd el ezt a blogot:
Itt az eredményességet is láthatod.
Nekem speciel gyógytornász javasolta. Jellemzően azok szólják le ezeket az eszközöket, akik Sosem használták.
Tudni kell, mi a mozgás célja. Nyilván ezzel senki nem lesz Mr Olympia. De nem is ez a cél! A cél az, hogy a gerinc felesleges terhelése nélkül átmozgathatók legyenek bizonyos iuomcsoportok. Nekem történetesen gerincproblémák miatt ajánlották. És nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!