Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sétálás közben remeg a combom,...

Sétálás közben remeg a combom, ami nagyin azvaró, és a külső, belső combomnál is van narancsbőr, pedig jópár hónapja rendszeresen tornázom, egészségesen étkezem. Mit tegyek még?

Figyelt kérdés

valamit biztosan elszúrok mégis a táplálkozásomban,vagy ha beiktatnék mondjuk lépcsőzést vagy több kardiót talán eredményesebb lenne? jobban szeretek combra is pl úgy edzeni,hogy súlyt használok,tehát amit másnap rendesen megérzek,tabata edzést is,de azt heti 2-3 alkalommal csak.nem tudom ,hogyan lenne jó.

Várom a javaslatokat,tapasztalatokat!

2013. júl. 26. 18:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
én 162cm és 45kg vagyok. nekem is ez áll jól, viszont ha az izmaim miatt nőne meg a tömegem, nem zavarna :)
2013. aug. 4. 21:00
 12/12 A kérdező kommentje:
én is pont erre hajtok,de elég lassú folyamat azt hiszem,bár nekem a belső comb az ami elég kritikus,arra kéne rágyúrnom,tudom nincs helyi folyás zsírégetés,de ....
2013. aug. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!