Most olvastam az ujsagban, hogy ha valakinek vastag a bokaja, ha korzeseket vegez vele akkor fogy belole, ez tenyleg igy van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 19:34
1/8 anonim válasza:
Nem, ez hülyeség. Max ha ráakaszt 40 kilót, és 10 napon át megállás nélkül csinálja
2/8 anonim válasza:
Persze. Ha meg a fejeddel körzöl, az is elfogy.
3/8 anonim válasza:
Ez ütős volt Wash, jót röhögtem! Viszont nekem meg vékony a bokám, akkor ha bokából nyomást csinálok a teremben, akkor nőni fog? :-)
5/8 anonim válasza:
Igen! Ez így van!
Akinek pedig kicsi a nyaka az integetéssel pakolhat rá izmot.
De ha megveszed az oto chilit akkor még a fogad is kihullhat rakhatsz helyébe aranyfogat :D
6/8 anonim válasza:
Jó nagy hülye újság volt.
A bokán kb. semmi izom sincsen. Zsír is csak krónikus elhízás esetén (akkor sem rajta, inkább felette). Szóval max akkor fogyhatsz belőle, ha nagyon el vagy hízva és azt leadod.
7/8 anonim válasza:
Nem tudsz bokából fogyni, ráadásul nincs helyi zsírégetés, nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok. Aki írta a cikket azzal elbeszélgetnék kicsit.
8/8 A kérdező kommentje:
:D koszonom a valaszokat :D
2013. júl. 25. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!