Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megy valakinek az "oldalspárga"?

Megy valakinek az "oldalspárga"?

Figyelt kérdés
Az is megfelel ha üzenetet ír a személy, aki képes rá.

2013. jún. 23. 15:13
 1/6 anonim válasza:
miben segíthetek? :)) tavaly nyáron tudtam spárgázni de mostanáig nem foglalkoztam vele de 3 napja újra nyújtok és nem sokára lent lesz :)
2013. jún. 24. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát örülök, hogy írtál, mert személyes tapasztalatokkal rendelkező személyre volt szükségem. Tehát, arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan érted el ezt a képességet. Milyen időközönként nyújtasz, meg hát minden, amit tudnom kell. És akkor neked tényleg megy úgy, hogy oldalra kimennek a lábaid?
2013. jún. 24. 22:35
 3/6 anonim válasza:

Csak úgy feltételezem hogy azért írtad ki a kérdést mert te is meg szeretnéd csinálni :DD Én úgy gondolom képes rá bárki akinek nincsenek komoly csípőproblémái. Én személy szerint minden nap nyújtok de az elején elég 4 nap egy héten már csak azért is mert hozzá kell szokni. Nyújtani szórakoztatóbb ha pl tv nézés, zenehallgatás, netezés közben csinálod!!! (Gépezés közben magad mellé raksz egy széket felrakod rá az egyik lábadat és hajolgatsz rá és utána csere)

A youtube-on rengeted videó van fent arról hogyan kell nyújtani http://www.youtube.com/watch?v=ZXpj3TVZsY4

Elsőre a francia spárga (amikor az egyik láb előre a másik hátra megy) sokkal könnyebb de az angollal is meg lehet próbálkozni :) http://www.youtube.com/watch?v=8BF5rX7RUQI

Remélem egy kicsit tudtam segíteni :)

2013. jún. 25. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze! Majd gyakorlom aztán remélem összejön :)
2013. jún. 25. 11:36
 5/6 anonim válasza:
sok sikert ha bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan :)
2013. jún. 25. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés :)
2013. jún. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!