Probléma, ha kondizáskor nem használok gépeket? 22F
Figyelt kérdés
Egyszerűen jobban szeretem a szabad súlyos és a saját testes gyakorlatokat, jobban kifárasztanak, és úgy vettem észre, hogy pozitívabban is reagál a testem rájuk. Azt persze tudom, hogy változatos stimuláció kell a fejlődéshez, de sztem épp elág lehetőség van erre gép nélkül is.2009. okt. 20. 20:19
1/5 anonim válasza:
Hátat, lábat hogy edzed? Amúgy igazad van, szabad súllyal jobb dolgozni, de a gépekre is szükség van egyes izmoknál, nem lehet teljesen kihagyni.
2/5 anonim válasza:
egyáltalán nem baj! bár rengeteg izom van amit meg kell mozgatni hát nem tudom. attól függ, hogy mit csinálsz! mondjuk a kétféle csukját vagy a hát alulsó izmait törzsemeléssel nem tudod megedzeni! ha mondjuk mellette evezel fizikai munkát végzel akkor igen! arra ügyelj, hogy minden izmodat edzd! valamit csinálj ha nincs olyan gyakorlat! a lábad kedves okosan hozzászóló!:-kitörés
-gugolás
-lóállás
Ha gondolkodnék lenne többis!
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Én meg pont csak gépekkel szeretek dolgozni :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hátra amúgy a széles húzódzkodás, a felhúzás, az evezés és az állig húzás (az inkább csuklya), amit főleg űzök. Ha meg saját testtel már túl sok menne (pl. tolódzkodás), akkor súlyt fogok a lábaim közé, de akkor sem lehet engem géphez kényszeríteni.
2009. okt. 21. 12:00
5/5 anonim válasza:
az edzés lényege hogy érezd az adott izmot, az izom nemtudja, hogy te épp géppel vagy szabadsúllyal csinálod, csak összehúzodni és elernyedni tud. szerintem csak örülj neki, hogy nem vagy gépekhez kényszerítve, legalább a terembe nem kell másokra várnod, ha egy gép foglalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!