Teljesen más szerintem muay thaiban vannak könyök és térd technikák amik a kickboxban nincsenek kickbox ban ha jól tudom nincs clinch és thai boxban sípcsontal rúgunk kickboxban pedig lábfejjel. Én thai box edzésen kerültem párba aki mostanába jött és elötte kickboxolt rúgott párat lábfejjel nem volt gyenge rúgás de nem is erös aztán mondtam neki hogy rúgjon sípcsontal és az már jóval erösebb volt
2013. júl. 23. 11:59
5/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szerintem azért kva jó a kick-box és maradok ennél de a muay-thai-nak is megvannak a maga előnyei.. mondjuk közelebb a sípcsont jobb nem kell akkora energia hozzá de távolról ha csak lábfejjel jóhelyen eltalálod a térdet erősen akkor az ellenfél megrogyik és talán még lessz időd jóhelyen eltalálni akkor ko is lehet. :)
2013. júl. 23. 12:46
6/8 anonim válasza:
az előttem író jól mondta nagyon nagy különbség van a kettő között (nem tudom most pontosan hogy mondják a nem minden rovar bogár de minden bogár rovar lehet összekevertem fejből írtam ne kövezzetek meg ha rossz:D)
Na ez a kettő ugyanaz mert muay thai -ba lehet az összes kick box technikát használni kick box ba viszont nincs térd könyök clinch
hát a lábfejes rúgásról meg annyit hogy azt rosszul tudod persze ha térden rúgód akkor lehet hogy kicsit megfog rogyni de combon meg aztán rúgdoshatnál 1000000 ot lábfejjel az nem fog fájni ha edzett a comb sípcsonttal viszont annál inkább :)
2013. aug. 2. 16:21
7/8 A kérdező kommentje:
Akik már járnak közülünk meccsre kickbox szabályrendszert szoktak használni és edzésen mi sípcsonttal szoktunk rúgni.. :)
2013. aug. 2. 17:04
8/8 anonim válasza:
Én is kickboxolok. Mi nem csak lábfejjel rúgunk hanem sípcsonttal,sarokkal/talppal attól függ h edzésen vagyunk vagy meccsen, olvastam h a combot hiába rúgod semmi nem lesz... nem is tudom 70-80 kg között szoktunk párba állni lábszár védővel rúgunk és egyik edzésen csak harc volt... egy két embernek akkor lila foltok voltak edzés után a combukon h alig birtak járni pedig edzett combuak voltak mind. Muay thai könyök és a térd használat miatt keményebb, ha majd orrba térdelnek vagy könyökölnek majd meg látod milyen érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!