Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Dim Mak (halál ütés) lehetsé...

A Dim Mak (halál ütés) lehetséges vagy csak kamu, valaki meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
rengeteg olyan pont van a testen amit jól kivitelezett megfelelő erejű ütéssel eltalálva az halált okoz. sok sok harcművészet foglalkozik is ezekkel a pontokkal... nekem közeli rokonom ült azért börtönben mert önvédelem közben úgy találta el ököllel a delikvens gigáját, hogy az néhány perc alatt belefulladt a saját vérébe...
2013. júl. 18. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Sperseus leírta.

Egyébként.. ez milyen mocskos, pofátlan, undorító és gyomorforgató, igazságtalan dolog.. Önvédelemből legközelebb hagyni kell hogy megerőszakoljanak aztán megegyenek. Mert különben én/mi kerülünk börtönbe.

Ebben az országban.. nagyon, nagyon csúnyán működnek a dolgok és már én is kezdem remélni, hogy nem sokáig.

Taktikailag önvédelmi helyzetben bizony egy potenciálisan helyes lépés a torok támadása, ugyanis így biztosítható a túlélés és a menekülés: ha a támadó meghal. Aki ezután a védekezőt/sértettet vonja felelősségre az erkölcsileg elítélendő. Felőlem például a társadalomból kivethető lenne, csak véletlenül nem jóérzés és erkölcs szerint működnek a dolgok itthon.

2013. júl. 18. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
nos igen és az volt a dühítő az egész ügyben, hogy a rokont ez a srác gyerekkora óta szekálta, megverte, többször kirabolta, majd egyszer egy diszkóból kilépve 5-en belekötöttek unokatesómba ő 0 önvédelmi tudással odacsapott életében talán először, a srác belehalt, a másik 4 képződmény meg tanúsította bíróságon, hogy ok nélkül támadott...
2013. júl. 18. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennyit ér a sok jogász, a bíróságok, az egyetemi képzés.. az egész rendszer.

Tudom hogy vannak ilyenek, hogy az embernek önvédelemhez igazából nincs joga már, és végtelenül szégyellem hogy ez ma a helyzet..

Azóta mi a helyzet, történt valami előrelépés?

2013. júl. 18. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A testen vannak olyan pontok, amikkel különböző dolgokat lehet okozni, pl.:Bal kezedet ökölbe szorítod, hüvelykujjadat erősen a mutatóra nyomod, és kikapcsoltad a nyelési reflexedet. Ezt találtam harcművészethez: [link]
2013. júl. 18. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó cikk
2013. júl. 18. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Válaszolja meg valaki, légyszi, ha tudja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2014. jan. 24. 00:36
 8/8 anonim ***** válasza:

A Dim Mak-ban az a jó, hogy ha azzal ölsz akkor nem kimutatható a dolog. Csak nem mindenki előtt kell csinálni ugye, értelemszerűen.

Mivel csak megnyomod valahol azt a pontot az emberen nem torkon vered teljes erődből így nem lehet kimutatni.

2015. dec. 13. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!