A Dim Mak (halál ütés) lehetséges vagy csak kamu, valaki meg tudja csinálni?
Sperseus leírta.
Egyébként.. ez milyen mocskos, pofátlan, undorító és gyomorforgató, igazságtalan dolog.. Önvédelemből legközelebb hagyni kell hogy megerőszakoljanak aztán megegyenek. Mert különben én/mi kerülünk börtönbe.
Ebben az országban.. nagyon, nagyon csúnyán működnek a dolgok és már én is kezdem remélni, hogy nem sokáig.
Taktikailag önvédelmi helyzetben bizony egy potenciálisan helyes lépés a torok támadása, ugyanis így biztosítható a túlélés és a menekülés: ha a támadó meghal. Aki ezután a védekezőt/sértettet vonja felelősségre az erkölcsileg elítélendő. Felőlem például a társadalomból kivethető lenne, csak véletlenül nem jóérzés és erkölcs szerint működnek a dolgok itthon.
Ennyit ér a sok jogász, a bíróságok, az egyetemi képzés.. az egész rendszer.
Tudom hogy vannak ilyenek, hogy az embernek önvédelemhez igazából nincs joga már, és végtelenül szégyellem hogy ez ma a helyzet..
Azóta mi a helyzet, történt valami előrelépés?
Válaszolja meg valaki, légyszi, ha tudja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
A Dim Mak-ban az a jó, hogy ha azzal ölsz akkor nem kimutatható a dolog. Csak nem mindenki előtt kell csinálni ugye, értelemszerűen.
Mivel csak megnyomod valahol azt a pontot az emberen nem torkon vered teljes erődből így nem lehet kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!