-10 kiló után kell majd a hasamról bőrt eltávolítani vagy még vissza tud húzódni? Milyen mozgásformával alakítható a has?
Kicsit lóg, illetve nagyon hurkás is a hasam. (3 réteg úszógumim van :) )
Félek, hogyha sikerül lefogyni, akkor megmarad majd a lógó bőröm, főleg, hogy annó hirtelen híztam és sok mély striám is lett. Agydaganatomra kaptam gyógyszert, felkészítettek, hogy akár 50-60 kilót is hízhatok tőle, viszont "csak" 10 kilót szedtem fel, de azt is 3 hét alatt. (még be is szólt a hülye orvos, hogy miért maradtam normál súlyú, mikor a 100 kilót kéne verdesnem)
Jövő hónapban végre elkezdhetek eredményesebben mozogni, mert abbahagyhatom a gyógyszert. Diétázni már régóta diétázok, ezt dietetikus és belgyógyász is figyelemmel kíséri, szóval ilyen téren nincs gondom, sőt nálam az volt mindig is a baj, hogy alig ettem.
Most 57-58 kg között mozgok, de szeretnék újra 46-47 kg lenni. Csípőm 94 cm, derekam 81 cm.
már ne is haragudj,de a te helyedben én örülnék,hogy élek és kb a legkisebb gondom lenne a lógó bőröm ilyen élethelyzetben.
amúgy meg nem.
10 kiló az semmi,nem marad utána lógó bőr.
Ez egy jóindulatú daganat volt, ami felszívódott gyógyszerrel, de ha nem kezelik, akkor is leélem vele a 90 évemet, ha élek annyit, annyi volt a gondja, hogy hormontöbbletet okozott. (de itt most nem is ez a lényeg)
A másik, hogy nem akarok és nem is fogok belefásulni a /volt/ betegségbe és éltem/élem úgy az életem, ahogy más, most pedig külsőleg is össze szeretném magam szedni amennyire lehet.
De köszönöm a választ, remélem tényleg nem marad lógó bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!