Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan igyam a Jumbo-t? Mikor...

Hogyan igyam a Jumbo-t? Mikor és mennyit?

Figyelt kérdés
179cm vagyok és 60kg edzés előtt vagy után? És mennyit? Meg pihenőnapokon hogy?
2013. júl. 12. 08:31
 1/2 tap bela ***** válasza:

Amikor egy tudatos vevő valamit megvesz előtte azért informálódik. A másik megjegyzésem, minden termékre kötelező ráírni pl. a használati utasítást is.

Ezt írják a dobozra:

Használati utasítás a Scitec Nutrition Jumbo tömegnövelőhöz:

Testsúlytól és aktivitási szinttől függően 1 adag Jumbo italpor fogyasztása javasolt a nap bármely szakában vagy edzés folyamán. 1 adagolókanálnyi italpor 100 ml folyadékban oldandó.

Egy kicsit most elgondolkodtam!!! Ha valaki 100ml folyadékba bele tesz 1 adag vagy is 220g jumbo port..... hát az valahogy szerintem nem igen jó megoldás.

Abból valami "gezemice" lesz. Arről nem is beszélve, ha 1 adag minimum 5g creatin van, azt hogy a f-asz-ba lehet 100%-osan feloldani??!?! Hogyan lehet betartani, hogy 1g = 1dl folyadék?

A következő kérdésem, hogy ennyi cukrot, szénhidrátot sok esetben hogyan dolgoztatnak fel, úgy hogy nem lesz belőle zsírképződés?

2013. júl. 12. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Kis kortyokban igyad, lassan.

Akkor amikor cukrot akarsz enni, és annyit amennyi cukrot akarsz enni.

2013. júl. 12. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!