14 éves vagyok. Szeretnék kezdeni edzeni. Teljesen kezdő vagyok. Kérdésem:Kezdésnek hogyan kezdjem mit hogyan hányszor naponta? Már szoktam fekvőtámaszokat meg ilyesmit csinálni de semmi rendszer ezért valami edzsésprogram kéne.
Én Rubint Réka dvd-t használom. Hidd el, nagyon jó. Gyönyörűen formál. A 2009-es dvd-n van egy 40 perces bemelegítő rész, és 20 perc popsi, 20 perc comb és 20 perc has rész. Én heti 3x edzek rá, mindig megcsinálom a 40 percet, és hozzá vmelyik 20ast. Netről is le lehet tölteni, nem kell megvenni.
Ha mégsem ddv-re tornáznál, akkor:
heti 3x edz, pl. hétfő , szerda, péntek. Mindig kb. egy órát, és mindig más izomcsoportra.
Mellette én futok is kicsit, mikor nem tornázok, akkor nálam az a futónap, akkor futok 30-40 percet.
Utolsónak!
Én is rendszeresen járok kondiba, 80-al nyomok fekve.(ezt csak azért írtam le, hogy ne nézz puhánynak a következő monológom után.)
Próbáld ki, hogy végigcsinálsz egy Rubint Réka DVD-t.. Nem olyan könnyű, mint ahogyan látszik. Elhiszem, hogy benne vagy, de ne becsüld le, amit nem ismersz, és tény hogy a srácnak nem aerobikra van szüksége, de ártani nem árt. Kis súlyokkal szálkásítana.
Rubint Réka, úr isten...................
egyébként olvass body.builder.hu-t, de az lenne a legjobb ha a terembe megkérnél valami haladóbbat, biztos segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!