Hogy tudnék gyorsan, kitartóan és sokat futni? Valami technika?
A futásnál csak jobb mozgás van, kivéve ha HIIT sprintről beszélünk.
"Hogy tudnék gyorsan, kitartóan és sokat futni?"
Gyakorlás. Sok gyakorlás. Van technikai része is, légzés, lábtartás (tudtommal).
Minden edzés jobb, jobb (értelmesebb) a jóga, jobbak a küzdősportok, harcművészetek, erősítő edzések, testépítés.. Szerintem még sok tánc is jobb mint a csajok esti laza és monoton kocogása (a zumbát nem tartom táncnak).
Férfiként küzdősportok, lehetőleg szerencsésen megválasztott harcművészetek, crossfit, kettlebell lesz a nyerő. De el lehet kezdeni ezek mellett jógázni is, sőt önmagában a jóga is jó, erőt ad és segít az egészségmegőrzésben.
A legfas.zább: harcművészet és intim súlyzós qigong edzés. Egy férfinak? Szinte páratlan képességek. Ez 18-20 éves kor után nem szorul magyarázatra :)
én minden második nap futok, a rendszeresség, a türelem és a légzéstechnika a lényeg, célom, hogy jövő nyárra le tudjak futni egy maratont.
március végén kezdtem, akkoriban 200-500méter volt a maximum, most 10-15km-t futok, attól függ hogy jó vagy rossz napom van e:)
:)
De ilyenkor mindig jusson eszünkbe az, hogy a Földet sokáig halál komolyan laposnak gondolták :)
Ez nem azt jelenti hogy tápinak igaza van, csak legyen hajlam bennünk kételkedni. Ez fontosabb minthogy mi a fene van a futással. Ne higgyünk rögtön a többségnek mert elkezdünk legyekre hallgatni és sz.art enni.
Bár véleményem szerint ezen már túl vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!