Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek?!

Milyen fehérjét vegyek?!

Figyelt kérdés
20éves Nő vagyok.4évig edzettem konditeremben, aztán abba hagytam.4hónap után a héten kezdtem el újra edzőtermbe járni.Amennyire csak lehet tiszta izomtömeget szeretnék felszedni,minnél kevesebb zsírral.Milyen fehérjét ajánlanátok,amiben kevés a szénhidrát van, és minnél nagyobb százalék fehérje.Illetve milyen alapú fehérjét szedjek?És a kreatin az nagyon vizesít?
2009. okt. 15. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

először is, a fehérjében nincsen szénhidrát. Nincs olyan fehérje kevés szénhidráttal, mert ha már lenne benne szénhidrát az már tömegnövelő lenne, más kategória.

Fehérjénél ami változhat az az alapanyag. Van tojásfehérje, szója, tejsavó, vegyes, stb.

Neked ha anyagilag megteheted akkor csakis a tejsavó kell. Ha nem, akkor esetleg vannak jó kevertek, pl cytogen pro 360. Tejsavóból pedig a Scitec 100% whey, vagy a Cytogen Whey pro.

A kreatin vizesít is, és túl is van misztifikálva. Ha a táplálkozásod renden, az edzésed rendben és a regenerálódás is rendben, mindenben a határon vagy, akkor lehet értelme, de egyáltalán nem csodaszer!

2009. okt. 15. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a kérdés teljesen jogos, mert még a tejsavó fehérje készítmények is tartalmaznak változó mennyiségű szénhidrátot. Én a shop.builder.hu -n szoktam rendelni tejsavó cuccokat (olcsó). Innen ár alapján választok (csóró egyetemista vagyok):

[link]

[link]

Kreatinban nincs nagy tapasztalatom, de biokémiai ismereteim szerint nem kellene vizesítenie. Azt maximum a hordozó anyag miatt lehet. Jó minőségű cuccal, betartva az adagolási javallatot, szerintem elkerülhető.

2009. okt. 16. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Látszik, hogy a nyomorult body.builderen nőttetek fel

:-)

Fogjátok már föl, hogy az egy üzleti vállalkozás, egy reklám oldal.

A Scitec termékeinek semmi köze ahhoz amit állítanak róla.

A tejsavófehérje szénhidráttartalma a laktózból származik, amit elég nehéz eltávolítani belőle, ezért az olcsóbb termékekben mind bennemarad.

Ha valaki nem allergiás rá, annak nem okozhat gondot, talán csak versenydiétában nem ajánlott.

Minél jobb minőségű egy termék, sajnos annál rosszabb ízű is. Alapból a síma tejsavónfehérjének undormány íze van, úgyhogy az agyonízesített , Scitec féle mindenféle baromságok (süti ízű, meg desszert, meg ilyen-olyan fínom) proteinek biológiai értéke erősen közelít a 0- hoz.

Mind gátlástalan üzleti fogás, egyszerű lehúzás.

Itt kapni valódi, szarízű, olcsó, de igazi tejsavót:

www.tejpor.hu

Wpc80 néven fut 10 kiló 20 pénz....

2009. okt. 16. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszolónak: a builder ugyan nyilván a scitec reklámoldala, de az általam javasolt fehérjék közül egyik sem scitec! ;-) A termék amit ajánlottál nagyon hasznosnak tűnik, lehet, hogy kipróbálom. (egyébként a MB fehérjéban is 80% fehérje van... nyilván a specifikáció szerint, de kételkedni mindenben lehet ugye.)
2009. okt. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!