Vegyek fehérjét vagy ne? :D
Otthon zsákolok heti 3-4x, 96kg kezdtem és 86 kg vagyok (magasságom 180cm) már mindezt lassan 2 éve csinálom!
Szerintetek csak zsákoláshoz érdemes mellé valami szedni/inni, mint az már fent is írtam fehérjét!? Vagy inkább kajáljak tovább (rizs,csirkemell..stb) egyébb fehérje bombás kajákat? Amúgy nem akarok úgy kinézni mint egy bodybuilder (remélem jó irtam :D) mert zsákolással nem igen tudnék elérni ilyen nagy izmokat, nem is ez a célom, csak azért mégis valamennyire tudnám "hizlalni" az izmaimat?!
nincsmit. A fehérjeport, inkább a súlyok emelgetése mellett jó használni, mert a megedzett izmoknek kell.
Neked inkább az erőfenntartáshoz.
Pezsgő kreatint viszont próbálhatsz, hátha picivel keményebben megy majd.
Jah én is erre gondoltam, hogy konditerem mellet érdemesebb beruházni fehérjét! Így meg szerintem is felesleges, mondjuk ha úgy vesszük az se jó ha zsákolok is meg súlyt emelgetek, mert a kettő együtt nem megy. Ezt úgy értem hogy súly emelgetéssel kötött lesz az izomzat, zsákolással meg inkább laza, ha jól tudom!
Még egyszer köszönöm a hasznos válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!