Hogyan tudnám magam megvédeni az utcán?
Figyelt kérdés
Van egy bizonyos önvédelmi tudásom.Otthon a garázsban már évek óta van egy boxzsák amit rendszeresen használok.Illetve elég gyorsnak érzem magam.Viszont elég könnyű vagyok és mostanában nem vagyok valami jó erőben.Van egy kis tapasztalatom is,mivel hetente vannak-voltak konfliktusaim.Általában megúszom,de volt,hogy már úgy megvertek,hogy nem lehetett rám ismerni.Sajnos napi szinten belém kötnek.Félreértés ne essék.Nem keresem a konfliktust.Egyszerűen a kedves kisebbség személyében megtalál.2013. jún. 26. 18:46
1/10 anonim válasza:
AZ otthoni boxzsák használata semmitől nem fog megvédeni.
Keress egy klubbot, ahol hatásos önvédelmet oktatnak, vagy szerezz be egy gázpisztolyt.
2/10 A kérdező kommentje:
A karate jó lenne?
2013. jún. 26. 18:58
3/10 A kérdező kommentje:
Fegyvert nem igen használnék.Egy hirtelen helyzetben szerintem visszafelé is elsülhet.
2013. jún. 26. 19:01
4/10 anonim válasza:
A karate is jó.(Mondjuk az elég tág fogalom)A kung fu is jó,sőt van ami kifejezetten utcára való.Harcművészetben gondolkodj,ott ezt tanítják.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Hát ez a videó...Az tény,hogy brutális volt,viszont tipikus utcai bunyó.Ebből 12 egy tucat.Pár másodperces vagdalkozás nem több.Az ilyen f..szfejekre akármelyik klub vagy edzőterem megoldást jelent.Wing Chun,box,krav bármi.
7/10 A kérdező kommentje:
Shotokan karatéra gondoltam.És köszi az eddigi segítséget.:)Igazából valami olyan kellene ahol főleg olyanokkal foglalkoznak,hogy fegyveres ember leszerelése illetve egy-két egyszerűbb fogás.Nem kell,hogy Bruce Lee legyek,de azért megtudjam magam védeni.Még hallottam valami olyat is ahol külön utcai harcra oktatnak.A Krav Magaról már hallottam korábban.A Jiu Jitsu is számításba jöhetne,mert a lakóhelyemhez elég közel van egy hely ahol oktatják?
2013. jún. 27. 13:46
8/10 anonim válasza:
A Jiu Jitsu jó,a krav is jó neked.A shotokan-nál többet érnek.A wing chun-tól pedig nem leszel Bruce Lee. :) Ebben semmi olyan akrobatikus elem sincs ami nehezen tanulható lenne.Tömény utcai harc.Nehogy ilyen filmes baromságokra gondolj. :D Szerintem a krav,és a wc az ami neked bejönne.Én wing tsun-ozok,nem vagyok elszállva magamtól,helyén kezelem a dolgokat.Nagy ívben kerülök minden konfliktust.Nem érzem magam legyőzhetetlennek,sőt...Tetszik az edzés,tetszik a filozófiája,ennyi.Sok sikert! :)
9/10 aikiboxer válasza:
A box, kick-box, thai box vagy savate a te barátod PLUSZ forgótáras gázpisztoly vegyesen töltve szintetikus és paprika töltettel PLUSZ végszükség esetére késharc.
10/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat.:)
2013. júl. 2. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!