Ismeri valaki a Szérűskert utcai uszodát (III. kerület, Kaszásdűlő)? Milyen hely? Járhatnak oda "külsősök" is? Milyen árak vannak?
én is kíváncsi lennék tapasztalatokra, ennyit találtam a neten:
Szérűskert Tanuszoda
Telefonszám: 06(1) 387-3141
E-mail cím: uszoda@kszki.obuda.hu
Intézményvezető: Göndöcs Görgy
Edzés napok, időpontok és korosztály megjelölése: Nyitva tartás: hétköznap: 6.00-7.30 h, 19.00-21.00 h, hétvégén: 9.00-17.00 h
Havi tagdíjak és kedvezmények: 12 alkalmas havi bérlet ára: felnőtt 6000 Ft/hó, diák és nyugdíjas bérlet 5000 F t/hó, 1 alkalmas belépő: felnőtt 800 Ft, nyugdíjas és diák 600 Ft, gyerek (8 évesig) 400 Ft, családi (2 felnőtt, 2 gyerek) 2000 Ft
Úgy döntöttem, jövő héten teszek ott egy próbát, ha lesz úgy időm. És akkor majd ide leírom a tapasztalatokat.
Azért gondoltam, hogy jó volna oda járni, mert egyrészt nekem közel lenne, másrészt a többi kerületi uszoda (pl. a Császár-Komjádi) elég drágák, és elsősorban az élsportolóknak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!