Jóga?! Tudtok ajánlani a jógával komolyan foglalkozó könyveket?
de ha beiratkozol egy könyvtárba,akkor ott 1 könyv áráért egy éven keresztül kölcsönözhetsz jóga és akármilyen könyveket.
jógásból amúgy is rengeteg szokott lenni a könyvtárakban.
Az a helyzet, hogy egy kis faluban élek jelenleg és ugyan van itt egy mini könyvtár, sőt, a közeli város bibliotékájában is kerestem jógával kapcsolatos könyveket, de igazán kicsi a választék!
Van itthon néhány jógával foglalkozó könyvem, de arra voltam kíváncsi, hogy a témával foglalkozók szerint melyik könyv az, ami komoly, tartalmas, nem pedig "elnyugatiasított" - vagy hogyan mondjam. Remélem, érthető, hogy mire gondolok.
Köszönöm a linkeket és a segítségeteket!
Nem azt mondom hogy én a legeslegjobbat mutattam, de az biztos hogy ez az ember érti a jógát. A könyv olyan embernek megérte a vásárlást, aki szintén nem viccel sem jóga, sem harcművészet terén.. ez alapján gondolom, hogy akkor megfelelhet másoknak is :)
A szerző
Ő is nagyon híres, és a könyvet is sokan szeretik, igen.
Igazából még a nagymamám 70 éve az alapján jógázott, a Sport és jóga könyvből.
Igen, tényleg jó a könyv, de még nem értem a végére.
A feltöltött képen a könyv mögött TaplalkozasHarcmuves látható a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!