16 évesen van káros hatása az edzőtermi edzéseknek?
Figyelt kérdés
Most így nyáron ugye több időm van, heti kétszer járnék el edzőterembe. Valaki azt állítja,hogy ilyen korban megállíthatja a növekedést. Nyilván ésszel csinálom, semmit sem szedek,nem "lufi"testek akarok,csak egy kis zsírt égetni és izmot felszedni.Fokozatosan emelném a súlyokat is. Esetleg van olyan gyakorlat,amit kerülnöm kéne? Vagy ez az egész csak egy mese? Szóval ha ésszel csinálom,akkor semmi ilyentől nem kell tartanom?2013. jún. 16. 12:56
1/9 anonim válasza:
Crossfitet kezd el, kezdetben súly sem kell hozzá. [link] Sima köredzés. Alapozásnak mindenképp jó.
2/9 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen már simán el lehet kezdeni. Annyit azért tudni kell, hogy egyszerre nem tudsz fogyni és izmosodni. A kettő két különböző étrenden múlik.
3/9 anonim válasza:
16 évesen kezdtem, most 20 vagyok. azon kívül, hogy egy jó, tartós fizikumot szedtem fel, nincs semmi hátránya :D vagy esetleg, hogy nyomulnak az olyan csajok akiknek barátjuk van...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 16. 13:43
5/9 anonim válasza:
Én is 16 évesen csináltam, amikor abbahagytam akkor elkezdtem nőni, valószinűleg nekem sok volt akkor az edzés. Persze akkor még "kondiba" jártam, gépről gépre vándoroltam azt sem tudtam mi a helyes étrend és hogy hogy kell edzeni, ma már szerencsére hanyagolom a gépeket, és a felesleges gyakorlatokat.
6/9 poiu válasza:
Nem állítja le a növekedést. Ha ésszel csinálod, szabályosan, elkerülheted a sérüléseket.
7/9 anonim válasza:
Miért állítaná le a növekedést egy mozgásforma?? Nem értem.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,én is hülyeségnek tartottam,páran ezt állítják.
Köszi,megnyugtattatok. :) Ment a zöld.
2013. jún. 17. 20:59
9/9 poiu válasza:
Ez egy régi orvosi tanács, logikus, de nem bizonyítja semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!