Cigi káros hatása mennyi idő alatt ürül ki (nem a tüdőből)?
16/L
Már jó ideje sportolok. Tudom,tudom,szégyen de 13 évesen rászoktam a cigire. Sokáig volt hogy két hetente,hetente egy szál,aztán 14-5 évesen elment napi egy doboz is. Nemrégiben 3 hónapra sikerült letennem,de nem bírtam sokáig.
Elhatároztam,hogy izmos,kisportolt alakot tákolmányolok magamnak. ^^ Ehhez viszont abba kéne hagyni a cigit.
A cigi amellett hogy elzárja az izmok elől a tápanyagok felszívódását,és iszonyat lassan tud regenerálódni sportolás után a test(magyarul mikor már 3.napja hogy sportolsz az első egy percben megakarsz halni,tapasztalat) ,csökkenti az oxigénellátást az izmok elől is,csökkenti a teljesítőképességet a sport során,nagyon hátráltató tényező.
Tegyük fel,hogy holnaptól egy szálat sem szívok el. Akkor mennyi idő alatt javul az oxigénellátás,a test regenerálódó képessége,és a tápanyag felszívódásának mértéke?Napok,hetek,hónapok?
Köszönöm!
Teljesen 4-5 hónap!
De akkor még passzív dohányos se legyél !
Köszi a választ,jöhetnek még vélemények.
Ja,és mindent megtennék hogy távozzon a sok méreganyag a szervezetemből(szódabikarbónás víz,sófürdő,szauna,ilyesmi).
Nem felesleges.El tudom képzelni,mennyi méreg van bennem,így nem bánnám ha megszabadulnék tőlük-és biztos vagyok benne,hogy a szervezetem is meghálálná. :)
Le fogok szokni,mivel most nagyon fontos nekem hogy kisportolt testalkatom legyen(saját önbizalmam,örömöm miatt,mert a sport nekem öröm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!