Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak olcsó sportok Szegeden?

Vannak olcsó sportok Szegeden?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon rég óta sportolni, csak nincs rá elég pénzünk, és nagyon nem is tetszenek. Van egy kevés túlsúlyom és ha lehetne azt is leszeretném adni a nyáron. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 13. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Street workout, Szegeden van is kondipark.
2013. jún. 13. 20:20
 2/2 anonim válasza:

Mennyi túlsúlyod van? Ha nem olyan sok, szerintem próbálkozz a kocogással, futással..Szegeden ez itt teljesen 'természetes' (én itt csak tanulok, otthon náluk ez elég ritka sajna hogy valaki futni járna :S )

Tisza-parthoz ha közel laksz, ott is elég sokan szoktak, vagy pl töltésen.

Vagy ha van biciklitek, biciklizz minden este egy jó nagyot, világításod legyen ! :)

Nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy-e...neten vannak fenn edzéstervek, videók különböző testrészek megmozgatásásra..

Vagy ajánlom Rubint Réka dvd-ket vagy Béres Alexandrát ( ő dvd-i nem 'ugrálósak' annyira, legalábbis ami nekem van nem az)

Én ha nincs pénzem nagyon, ezeket szoktak sportolni vagy sétálni/korizni tesómmal, amúgy meg aerobikra szoktam még menni..átlagban 800 ft egy alkalom, diákbérletek meg 4-6 e között mozognak egy hónapra..nem olcsó, csak leírtam, hátha érdekel.

Amúgy még ha van otthon pingpong ütő labda..sima asztalon is jó játszani, vagy tollasozz tesóval/barátokkal

2013. jún. 14. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!