Vannak olcsó sportok Szegeden?
Mennyi túlsúlyod van? Ha nem olyan sok, szerintem próbálkozz a kocogással, futással..Szegeden ez itt teljesen 'természetes' (én itt csak tanulok, otthon náluk ez elég ritka sajna hogy valaki futni járna :S )
Tisza-parthoz ha közel laksz, ott is elég sokan szoktak, vagy pl töltésen.
Vagy ha van biciklitek, biciklizz minden este egy jó nagyot, világításod legyen ! :)
Nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy-e...neten vannak fenn edzéstervek, videók különböző testrészek megmozgatásásra..
Vagy ajánlom Rubint Réka dvd-ket vagy Béres Alexandrát ( ő dvd-i nem 'ugrálósak' annyira, legalábbis ami nekem van nem az)
Én ha nincs pénzem nagyon, ezeket szoktak sportolni vagy sétálni/korizni tesómmal, amúgy meg aerobikra szoktam még menni..átlagban 800 ft egy alkalom, diákbérletek meg 4-6 e között mozognak egy hónapra..nem olcsó, csak leírtam, hátha érdekel.
Amúgy még ha van otthon pingpong ütő labda..sima asztalon is jó játszani, vagy tollasozz tesóval/barátokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!