Szegeden hol kapok olcsó úszódresszt?
Úszódresszt, egy vagy kétrészest szeretnék, olyat, ami kényelmes sportúszáshoz, és nem kell azzal szórakozni, hogy az épp szabadlábra jutó melleimet pakolgassam vissza az erre abszolút alkalmatlan nyári bikinimbe.
Egyetemi kurzusként vettem fel a kötelező úszást, és nem túl kényelmes a bikiniben való pancsikálás. 13 darab 45 perces úszásóráról van szó, ezért szeretnék valami olcsóbbat venni (max 4000 ft) és nem költekezni, mert nem tudom kihasználni és feleslegessé válik. Van valami ötletetek? Márkátlan is jó. Keresztpántos egyberészest szeretnék, vagy olyan kétrészest, aminek a felső részre szintén keresztpántos, mint egy sportmelltartó.
szerintem kinaikba talalsz, tele van a varos veluk. ( a regi media markt, nagyaruhazban azsiai csilag, centrumbol is kinait csinaltak.)
esetleg talalhatsz meg turkalokba is, csak keresni kell. ( a passage-on van vagy 5 turka)
14 szegedi lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!