Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Debrecenben hol lehet íjat venni?

Debrecenben hol lehet íjat venni?

Figyelt kérdés

csak így hirtelen felindulásból

nem vadász vagy profi íj kell hanem valami egyszerű értsd olcsó :D ami jó hátra a kertben lövöldözni

köszi

2013. jún. 9. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
hajléktalanszálló
2013. jún. 9. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Decatlon
2013. jún. 10. 09:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Van a Sólyom íjászbolt a Hal köztől nem messze. Én szívem szerint nem ajánlanám őket, de nincs más üzlet az egész városban. Egyik haverom tavaly júliusban rendelt egy íjat, ha jól emlékszem, szeptemberben kapta meg (közben egyszer be is ment az üzletbe utánajárni, de szánalmas indokkal (beteg az íjkészítő) elhajtották). Egyszer rendelt egy vesszőfogót is, azt is halasztgatták, de az meglett pár hét alatt. Én is vásároltam már ott vesszőt, elmentem a megbeszélt időpontra, aztán a képembe vágták hogy rosszul emlékszem, mert a következő napot beszéltük meg (egy haverom is velem volt amikor megrendeltem, szóval nem én emlékeztem rosszul).

De valóban, a Decathlonban is lehet a többihez képest iszonyú olcsó íjat venni, de azok gyengék. Mondjuk kertbe jó az :D

2013. júl. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!