Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A protein adagomba tehetek...

A protein adagomba tehetek cukrot h megadja kicsit az ízét? Nem lessz bajom tőle?

Figyelt kérdés
A proteinem már a végét járja , vagyis már kevés van belőle. , ezért miután tejjel is összekavartam csak van egy kis furcsa íze... Két nappal ez előtti este még hánytam is tőle mivel megittam egyből az adagomat s nem lassanként kortyolgatva . Félek h máskor is hányhatok tőle. Tehetek bele cukrot ?? Úgy is megmarad a hatása?
2009. okt. 7. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem közölni h Whey Protein Instant -ot használok , 750 Gr -ost , s csoki izesítéssel van. De ez csak a közepéig érzett...
2009. okt. 7. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Vízzel idd.

Cukrot csak edzés utáni turmixba rakj, akkor viszont kötelező jelleggel szőlőcukrot.

2009. okt. 7. 21:19
 3/6 anonim válasza:
Figyelj,ezek a táplálék kiegészítők nem csodaszerek,viszont MEGFELELŐ HASZNÁLATUKKAL,-ÉS AMI A LEGFONTOSABB-ELFOGADHATÓ MENNYISÉGŰ KALÓRA ILLETVE FEHÉRJE BEVITELLEL(ami testsúlykilogrammonként 3g)nagyon szép eredményeket lehet vele elérni.Mik is a protein készítmények?Ne haragudj,a leírásodból arra következtetek,nincsenek meg a szükséges ismereteid arról,hogy mik is ezek a szerek.Nos,a protein készítményekben az esszenciális aminosavak(amiket a szervezeted nem tud előállitani,ezért külső,állati eredetű fehérjékből kell bevinned)ideális kombinációja és mennyisége található meg.Nincs olyan hogy hatás,úgyértem nem olyan,amire te gondolsz.Folyadékban feloldva,majd így elfogyasztva egyszerűen felszívódik a vékonybeledben:)Számodra kötelező:www.tesztoszteron.hu-Itt találsz nélkülözhetetlen leírásokat a kimagasló sikerek elérésére.
2009. okt. 8. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
3g fehérje sok:) elég 2g is!
2009. okt. 8. 12:12
 5/6 anonim válasza:
09-21-es vagyok:Tény,hogy 3-4 év el kell hogy teljen,hogy a szervezet ráálljon arra,hogy nagyobb mennyiségű fehérjét szívjon fel,és ez is sokak esetében kérdéses,egy cikkben olvastam,hogy egy hosszú évek óta gyúró fickó felemelte 5g(!!!) testsúlykg-ként,és ugyanugy fejlődött mint 3g-mal,ez tény hogy sokak esetében extrém és szükségtelen. 2 g fehérje nem idéz elő olyan optimális fejlődést,mint 3:)).Építőanyag szükségeltetik,minden mennyiségben,tehát jobb ha 3 grammal tolod,persze csak ha a pénztárcád is engedi:)))
2009. okt. 8. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Étkezésenként 40 grammnál többet nem igazán tud megemészteni a szervezet fehérjéből.

Legalábbis szilárd táplálékból.

De a nagy mennyiségű protein turmixot sem bírja mindenkinek a gyomra.

A fehérjeanyagcsere optimális működéséhez szükség lesz még napi 50mg B6 vitaminra is.

Lehet növelni a fehérjebeépülés sebességét, de nem natural módon.

Aki nem szed anabolikus szteroidot, annak felesleges 2-2,5 fölé mennie. Aki szed, az mehet 4-5 -ig akár.

2009. okt. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!