Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Crossfit és box jó ötlet...

Crossfit és box jó ötlet párosítani?

Figyelt kérdés
mivel a testépítést abbaakarom hagyni mert box mellé nem jó,de a crossfit amire rátaláltam a neten megadja a célom csak a boxhoz jobb lenne-e mert a testépítés nagyon bemerevített és izmos külsőt kaptam tőle csak de már nem akarok nagy darab lenni, csak sok erőt magamba nyomni és jól boxolni ha lehetséges együtt
2013. jún. 3. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem a legjobb!
2013. jún. 3. 22:20
 2/7 Dogmatix91 ***** válasza:
A crossfit szinte bármilyen küzdősport mellé ajánlható. Egyébként a testépítés is jó a box mellé, csak egyedi edzéstervet kell követni.
2013. jún. 3. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:

utolsó ezt hogy érted? nyilván azt tudom nyújtani kell,de szeretnék választ kapni...még szerencsére kb 3 év kellett ahhoz és csak most fogtam fel oké márfelszedtem egy kevés izmot hogy nézzek ki valahogy,de ennyi erő,meg semmise..

legalább is én nem érzek semmit ettől a testépítéstől és szerencsére még észbekaptam és rátaláltam a neten erre a crossfitre

első válaszoló ezt azt jelentené a legjobb? mert nem egyértelmű számomra

2013. jún. 3. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, arra gondoltam, h az egyik legjobb.

Én csináltam mind a 3-mat meg mást is, jóféle.

2013. jún. 3. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsot :)
2013. jún. 3. 22:32
 6/7 Dogmatix91 ***** válasza:
Magasabb ismétlésszámokkal kell dolgozni, más gyakorlatokat csinálni. Egy boxolónak nem az esztétikum a lényeg, 1-2 gyakorlat kimaradhat vagy mehet helyette más. Ha van lehetőséged a crossfitre akkor viszont mindenképp azt válaszd. Nem csak azért mert nagyon jó erőállóképességre lehet vele szert tenni, hanem mert nagyon élvezetes is.
2013. jún. 3. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet crossfit edzéssel kapcsolatban :)
2013. jún. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!