Crossfit és box jó ötlet párosítani?
Figyelt kérdés
mivel a testépítést abbaakarom hagyni mert box mellé nem jó,de a crossfit amire rátaláltam a neten megadja a célom csak a boxhoz jobb lenne-e mert a testépítés nagyon bemerevített és izmos külsőt kaptam tőle csak de már nem akarok nagy darab lenni, csak sok erőt magamba nyomni és jól boxolni ha lehetséges együtt2013. jún. 3. 22:18
2/7 Dogmatix91 válasza:
A crossfit szinte bármilyen küzdősport mellé ajánlható. Egyébként a testépítés is jó a box mellé, csak egyedi edzéstervet kell követni.
3/7 A kérdező kommentje:
utolsó ezt hogy érted? nyilván azt tudom nyújtani kell,de szeretnék választ kapni...még szerencsére kb 3 év kellett ahhoz és csak most fogtam fel oké márfelszedtem egy kevés izmot hogy nézzek ki valahogy,de ennyi erő,meg semmise..
legalább is én nem érzek semmit ettől a testépítéstől és szerencsére még észbekaptam és rátaláltam a neten erre a crossfitre
első válaszoló ezt azt jelentené a legjobb? mert nem egyértelmű számomra
2013. jún. 3. 22:28
4/7 anonim válasza:
Igen, arra gondoltam, h az egyik legjobb.
Én csináltam mind a 3-mat meg mást is, jóféle.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsot :)
2013. jún. 3. 22:32
6/7 Dogmatix91 válasza:
Magasabb ismétlésszámokkal kell dolgozni, más gyakorlatokat csinálni. Egy boxolónak nem az esztétikum a lényeg, 1-2 gyakorlat kimaradhat vagy mehet helyette más. Ha van lehetőséged a crossfitre akkor viszont mindenképp azt válaszd. Nem csak azért mert nagyon jó erőállóképességre lehet vele szert tenni, hanem mert nagyon élvezetes is.
7/7 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet crossfit edzéssel kapcsolatban :)
2013. jún. 3. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!