Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy izzasztó...

Szeretnék venni egy izzasztó nadrágot csak nem tudod milyet és hol vegyek Tippeket? :D? Elöre köszönöm?

Figyelt kérdés
én ezt néztem de nem tudom jo lehet e [link] ?

2013. jún. 2. 18:04
 1/4 dirtboy ***** válasza:
ezeknek a nadrágoknak nincs sok értelmük,az izzadástól nem fogysz zsírból,ha lehetne izzadásal fogyni akkor szauna lenne a legjobb
2013. jún. 2. 18:25
 2/4 poiu ***** válasza:
Semmilyet, sehol. Az edzéstől kell megizzadni, nem a nadrágtól. Kb. olyan, mintha úszóedzés helyett vizes gatyában sétálnál.
2013. jún. 4. 11:56
 3/4 anonim válasza:
én most vettem 2db-ot 10500-ért futárköltséggel együtt. tényleg lehet izzatni benne. mindennap viselem itthon délután egy hónapig, aztán megnézem a méreteket, hogy változtak-e. már kapni 4700 ft-tól darabáron, nem muszáj megvenni a tévéreklámban levőt 13 ezerért. egy egyszerű szivacs (szörf )nadrág.
2015. márc. 18. 04:14
 4/4 dirtboy ***** válasza:

ma 04:14

majd ne rögtön levétel után nézd meg hanem pár órával vagy akár egy nappal később.

2015. márc. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!