Protein lanyoknak?
17eves lany vagyok, es eleg sovany(168/49). ugy tanacsoltak hogy ha szedek proteint akkor tobbet hizok, de ha emellet jarok meg fitness terembe akkor tobbet izmosodok de hizok is.
ez jo otlet? karos-e az egeszsegre? mennyit kell szedni?
Szerintem lányként ne szedj proteint!
ha sportolsz és fehérjedúsan étkezel ( hal, sovány hús) akkor gömbölyödsz, de nem hízol
én 11 évig intenzíven sportoltam, és nagyon vézna alkat vagyok, de mégis azért "formás" voltam.
második válaszoló vagyok.
nem szeretnék kötözködni, nem is vagyok szakértő.
szerintem csak még fiatal ahhoz, hogy proteint szedjen.
még fejlődésben lévő szervezet, inkább természetes módon ( a mindennap bevitt táplálék által) vigyen a szervezetébe izmosodást segítő anyagokat.
ez csak egy személyes vélemény, az ő döntése kire hallgat, én nem akartam rosszat.
A fejlődő szervezeteknek olyannyira nem árt az ilyesmi, hogy a csecsemőtápszerben is ez van, tejsavófehérje izolátum vagy hidrolizátum. Ennyit erről.
De ezt sosem értettem, hogy annak, hogy "fejlődő szervezet", mi köze van a táplálék ezen formájához? Nem mesterséges, csak ki van szűrve. Sőt, sokszor olvastam olyat is, hogy diétázni sem ajánlják (egyszerű emberek) a gyerekeknek emiatt. De a diéta csak megtervezett étrendet jelent, mitől jobb az, ha eszi a random szemetet, ami elékerül?
On: izmosodáshoz helyes étrend és helyes edzés kell. Az étrend része tud lenni a fehérjepor, ha úgy érzed, érdemes (= edzés után érdemes, ha nem tudsz elég húst enni, akkor is, bár anyagilag nem feltétlenül jársz jobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!