Az gáz, ha a natúr joghurtomra az van ráírva, hogy 100g/8g sugar (cukor)? Reggelihez protein+joghurt+zab
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 07:27
1/7 anonim válasza:
Nem gáz tömegeléskor, sőt a szálkásító diéta kezdetekor is belefér, ha tudod, hogy mennyi kell egy nap és ezzel számolsz. Egy versenydiéta utolsó heteiben már nem tenném.:)
2/7 A kérdező kommentje:
:D ez nem verseny diéta :D
Csak egy egyszerű normális kereteken belüli diéta :)
2013. máj. 26. 07:46
3/7 anonim válasza:
Normális kereten belüli. Tehén nedveit szürrrcsölni kicsit erjesztve.
Nekem tetszik az ötlet, biztosan tápláló.
4/7 anonim válasza:
Gondoltam, hogy neked nem az (nem versenydiéta), de úgy kell válaszolnom, hogy másra is érvényes legyen. Ha meg nem írom le, akkor meg az a baj.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2013. máj. 26. 08:03
6/7 anonim válasza:
Én is 100g/7g cukros natúr joghurtot eszek. Ha beleszámolod a napi ch-ba, nem gáz, de valamikor nekem is ki kell tolnom a joghurtot :)
7/7 anonim válasza:
Tömegeléskor ez a legkevesebb, ilyenek nyugodtan mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!