Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha vízilabda mellé kondizok,...

Ha vízilabda mellé kondizok, mennyire fogok lelassulni?

Figyelt kérdés

gondolkoztam hogy kicsit növelném az izmomat vagy erősíteni mert elég vékony szálkás vagyok... nyáron lesz egy idő amikor nincs edzésem (2 hét) és akkor mennék el konditerembe..

szóval mennyire lassulnék le úszásban?

2013. máj. 26. 22:47
 1/5 dirtboy ***** válasza:
2hét miatt parázol? ez csak vicc ugye,meg sem fog látszódni az a kéthét kondi,sem kinézetre sem sebességre.
2013. máj. 26. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
2 hét az lóf@sz. Semmit nem izmosodnál és nem lassulsz. Amúgy sem lassulnál egy kis izomtól.
2013. máj. 27. 06:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A közhiedelemmel ellentétben a kondizás nem termel fekete lyukat, melynek a tömegvonzása lelassítaná az embert.
2013. máj. 27. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerinted hány olyan sportág van, ami mellett rendszeresen súlyzós edzéseket is végeznek? Rengeteg. És nem, nem lassulnak be tőle, hanem megerősödnek. Viszont az a 2 hét az tényleg lóf@sz.
2013. máj. 27. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszokat! úgy döntöttem hogy akkor edzések mellett is megyek konditerembe!
2013. máj. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!