Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
177 cm vagyok és 66 kiló, és elég szép izomzattal, állóképességgel rendelkezem. csak az a baj hogy nem tudom, hogy milyen sportban lehetnék sikeres, hol tudnék elérni eredményeket. a harcművászetet már kizártam, az nem tetszik, illetve próbáltam már a focit, vizilabdát, röplabdát, és kosarat (de egyikben se voltam valami jó) Ötletek? 16 fiú.2013. ápr. 22. 12:42
2/5 A kérdező kommentje:
jelenleg is járok edzőterembe, de valami olyan sportra gondoltam, ahova kell járni edzésre, versenyre, meccsre stb. :)
2013. ápr. 22. 12:52
3/5 dirtboy válasza:
verseny re mehetsz ha kondizol,később testépítőre előtte meg fekvenyomó és egyéb erővel kapcsolatos versenyekre.
egyedül az edzések az ami kimarad mert vagy egyedül vagy edzőtárssal lehet ezt csinálni.
4/5 anonim válasza:
Szia ha jól tudsz úszni akkor esetleg a vizilabda..Tudom sokan írták hogy már késő 10 év fölött elkezdeni de..EZ NEM IGAZ!!! próbáld meg mindenképpp:) ha Pesti vagy akkor ha teheted akkor menj a Vasas egyesületbe ott fantasztikus az utánpótlás edzés:)) (Nem pesti vagyok) de volt szerencsém pár csapsat edzésén résztvenni....
5/5 anonim válasza:
a kézilabdát még nem próbáltad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!