Ha 90 kg vagyok, akkor tényleg nem érdemes lépcsőzőgépet vennem, mit tudtok erről?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hiába írják bele,hogy 100-110 kg-ig bír,kb.70 kg az ideális teherbírása,ha 90 kg-al nyomom hamar tönkremegy.2013. máj. 26. 09:07
1/12 anonim válasza:
Ezt melyikre hallottad? Nyilván van ami igen, normálisat kell venni viszonylag, az nem megy tönkre.
2/12 A kérdező kommentje:
A kar nélküliekre,amin csak a pedál van.Találtam ugyan olyat,amin van kar,masszívabbnak tűnik,de arra is 100 kg-ot írnak,tehát gondolom az se jobb.100 000 ft-om meg sajnos nincs nagy teherbírásúra.
2013. máj. 26. 10:44
3/12 anonim válasza:
Nem érdemes venni szerintem senkinek, amerre laksz nincs esetleg valami kültéri lépcső? Esetleg panel,stadion? Ott futni is tudsz, meg állandóan egy féle gyakorlatot végezni nem éri meg.
4/12 anonim válasza:
Szerintem egyébként bírnia kell, ami rá van írva, mert ha van rá garancia mindenki visszavinné.
5/12 anonim válasza:
Egy ok miatt nem érdemes ilyen gépet venni:
Mert pénzkidobás.
Nem 2 láb vagy, hogy egy lépcsőzőgépre legyen szükséged. Van rengeteg izmod, kezdd el gépek nélkül edzeni őket. Komolyan :)
6/12 anonim válasza:
Nem is értem Harcművészt mért pontozzák le.Amit ír mindig tök logikus..Amúgy ja kezdj el edzeni a saját súlyoddal,de futni ne kezdj el ha ekkora tömeget cipelsz magadon
7/12 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm a válaszokat.igazából kardio mozgás gyanánt iktatnám be.itthon szoktam edzeni súlyokkal is,csak ezt kevésnek tartom,de akkor max.sétálok sokat,vagy vmit kitalálok.teremre nem mindig van pénzem.
2013. máj. 26. 19:12
8/12 anonim válasza:
Kimész mindennap egy órát sétálni az is jó, kezdetben nem kell nagyon gyorsan ahogy múlnak a hetek egyre gyorsabb leszel, aztán egyszer úgyis eljön az idő (és az energiád is) amikor akár 100 métereket is, de lefogsz tudni kocogni a sétád közben.Kitartás. Amúgy nem tudom a magasságod, én pl 85kg vagyok de nincs vele bajom, futni nem nagyon tudok jelenleg,de a köredzések mennek.
9/12 anonim válasza:
Kardio?
Guggolás, kitörés. De súlyfelesleggel inkább a szabályos kivitelezésre figyelnék semmint a kardio edzésjellegre.
10/12 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok,szóval kéne mit leadnom.
2013. máj. 27. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!