Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen lehet heti 5x...

14 évesen lehet heti 5x konditerembe járni?

Figyelt kérdés
Csak kardio edzést végzek,és nagyon tetszik.Jobban is alszom tőle mert elfáradok és ki tudom magam aludni rendesen.Szóval nem árt meg?
2009. okt. 4. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
inkább csak heti 3x mert a szervezetnek szüksége van a pihenésre és itt nem csak az alvásra gondolok... a profik is max 4x járnak
2009. okt. 4. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
ha csak kardiózol akkor akár minden nap is lejárhatsz, ahhoz nemkell sokat regenerálódni. szóval jó a heti 5.
2009. okt. 4. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
14 évesen még szerintem ne nagyon járogass edzeni. De ha mégis akarsz, akkor maximum heti 2x elég a te esetedben!
2009. okt. 4. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
remélem tudod mi az a kardió edzés és nem csak tippeled hogy azt csinálod. Egyébként heti 3 alkalomnál többször nem éri meg, mert hamar elmegy tőle a kedved (túl lehet így is edzeni magad), de hát gondolom nem fogsz rám hallgatni hanem csinálod ameddig bírod :P
2009. okt. 4. 21:34
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

Utolsónak: ha gondosan elolvastad volna a kérdést ill. annak leírását akkor nem írtál volna butaságot.Mondtam hogy tetszik ergo szeretem.És igen,tudom mi az.Zsírégetés és kondíció javítás.De azért neked is köszönöm a választ.

2009. okt. 4. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
te viszont inkább ne szólj be legközelebb ha nem tudsz szöveget értelmezni, és ezt most nem bántásnak szánom. Attól még hogy MOST tetszik, elmehet tőle a kedved 2 hét múlva, amikor megfelelően túledzed magad. (mert ha így folytatod túl fogod edzeni magad) Ezt próbáltam leírni már az előbb is..
2009. okt. 4. 22:09
 7/14 A kérdező kommentje:
akkor te tanulj meg olvasni én meg megtanulok fogalmazni...beiratkozunk együtt egy iskolába? :D
2009. okt. 4. 22:24
 8/14 A kérdező kommentje:
amúgy nem érdekel ha túledzem magam,az se ha nem lesz kedvem lemenni a kondiba.LEFOGOK...mert fogyni akarok.Csak arra voltam kíváncsi hogy ha ezt,és ilyen rendszerességgel csinálom akkor nem ártok-e vele magamnak...(növekedés stb)
2009. okt. 4. 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy hiába mondom hogy ne edzél mert sok lesz, úgy sem fogod elhinni. Nyugi, ez nem olyan dolog hogy te vagy a kivétel és működni fog, ahogy mindenki más, előbb vagy utóbb te is túl fogod edzeni magad, és akkor egy hosszabb kihagyás fog következni a járulékos károk miatt, de majd meglátod milyen jó :) Edzél csak heti 5x bazze, sok titán kezdte már így (de többnyire megjött az eszük) :P
2009. okt. 4. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha olyan intenzitással végzed ahogy gondolom akkor simán ;) De ha srác vagy mehetnek már a sújok is
2009. okt. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!