Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen megyek konditerembe...

14 évesen megyek konditerembe edzeni. Hülyeség? Ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
ha testépíteni, akkor felejtsd el, mert eldeformálódnak a csontjaid, és még nagyon sok hátránya van, várj vele min 16 éves korodig
2010. febr. 28. 17:34
 2/9 anonim válasza:

szerintem nem hülyeség, sztem mehetsz, pl bicikli vagy kardio vagy futópad meg twister ilyesmi vagy akár spinning meg sztem súlyzó is mehet simán, ettől nem fogsz eldeformálódni..:D De amúgy csinálnak neked edzéstervet a korodnak, testalkatodnak megfelelően. A testedzés, sport sosem hülyeség, ha rendesen észszerűen végzik.

:)

2010. febr. 28. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keress rendes sportot, még fiatal vagy!
2010. febr. 28. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
focizok kiskorom óta.
2010. febr. 28. 18:25
 5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülyeség.Szerintem nagyon jól teszed! Szerintem nem testépítőnek készülsz csak fitt és egészséges akarsz maradni..Futópad,szobabicikli,ellpitrikus tréner lábizom erősítő ..Ezeket használd.Én is ezeket szoktam. 14 évesen nemkell súlyzózni..
2010. febr. 28. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy "kollégád" hasonlót kérdezett a napokban, hadd mutassam meg, mit válaszoltam neki, a második válaszadó vagyok. Neked is ugyanezt tudom tanácsolni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Hajrá!

2010. febr. 28. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen életkorban futópad helyett szabadtéri futást, szobakerékpár helyett szabadtéri futást, súlyzók helyett csak saját testsúllyal végzett erősítéseket(pl. fekvőtámasz) ajánlok. Meg persze sok-sok közösségi sportolást. Ennyi bőven elég az egészséghez.
2010. febr. 28. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat az előzőt elírtam, szóval szobakerékpár helyett szabadtéri kerékár. :-)
2010. febr. 28. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség,még jó is hogy már ilyen fiatalon szeretnél törődni az alkatoddal, persze fokozatosan és szabályosan:)
2010. júl. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!