Egy 13-14 éves gyereknek lehet adni tömegnövelőt?
Figyelt kérdés
sovány vagyok egy kicsit, most elkezdtem edzeni 5 hete rendes edzés heti 3 alkalom 2 óra barátom azt mondja hogy lehet de nem tudom hogy szegyek e anyám azt mondja hogy ne szegyek bicepszemet akarok most növelni de azért még a tömegemet is mit tegyek? kire hallgassak?2013. máj. 22. 14:23
1/4 anonim válasza:
senkire. Töltsd le a Fegyencedzést, olvasd el, alapozz, és 15 évesen kezdj el edzeni, addig olvass sokat, hogy okosodj: [link]
2/4 anonim válasza:
meg az izomcsoportokat is nézegesd, a bicepsz egy kicsi izom, a tricepsz 2x akkora nála, az a karod másik felén van.
3/4 anonim válasza:
Soha nem szabad 1 izom csoportra edzeni csak.
4/4 anonim válasza:
Tömegnövelőt nem érdemes szedni csak akkor ha naturálban nem tudsz eleget enni. Egyél inkább többet attól hizni fogsz. 2 óra edzés egyben sok heti 3 alkalom meg kevés. először alap állóképességet /erőt kéne növelni utána jöhetnek az olyan finomságok mint külön a bicepsz formálása/növelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!