Hogyan és mennyit tegyek egy jobb alakért?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 172 cm, kb. 63 kg.
Egy ideje itthon próbálok edzegetni, föleg formásabb feneket, kicsit kockás hasat és a csípöm környékén próbálok alakítani magamon. Egészségesebben is étkezem.
Már úgy érzem,van hatása,mert pár egyszerübb gyakorlatot elkezdtem. (Elötte nem sportoltam,csak séta.)
Félek viszont,hogy esetleg az a mennyiség,amennyit csináltam is ,sok a börömnek..kicsit mintha csíkos lenne oldalt,a csípömnél,ahogy ott leadtam egy picikét,persze ez nem biztos,hogy ettöl van.
Mit tanácsoltok,mennyi gyakorlatot csináljak otthon?
2013. máj. 19. 12:43
1/3 anonim válasza:
Ird le, hogy mit jelent az edzegetés : milyen gyakorlatokat csinálsz, milyen ismétlés számmal, hány kört.
Illetve, hogy mit jelent az egészségesebb étkezés?!:)
2/3 anonim válasza:
Mi az hogy edzegetés? Komolyan csináld,ne csak edzegetts..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!