Nem gond, hogy napközbe csak úgy iszok proteint?
Figyelt kérdés
Fater volt kint Németbe olcsón tudott venni nagy kiszerelésbe proteint most van 53kg proteinem :D2013. máj. 19. 12:18
2/16 A kérdező kommentje:
Weider Beta-Shock in Schoko ez van ráírva nem tudok németül
14kg doboz ebből van 4 :D
2013. máj. 19. 12:24
3/16 anonim válasza:
Nem tudod hol, és mennyiért vette:D
4/16 anonim válasza:
Nézd meg jobban, mert az 1,4kg lesz dobozonként.
5/16 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok mi van benne, mert mindenhol elég érdekes adatokat találok. Nagyon eltérő a 100 g-ban meghatározott tápanyag tartalom, és az adagonkénti. Teljesen más eloszlásban van. Én is csak 1,4 kg-os kiszerelésben láttam. Azért nem mind egy, hogy 53 kg-od van, vagy 5,3. :)
6/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,hogy az van benne barna doboz és kakaós íz szerű vagy talán kapucsinó
:D olcsón vette 7ezer ft magyarra átváltva egy doboz :D
2013. máj. 19. 12:39
7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy finom :D
2013. máj. 19. 12:40
8/16 anonim válasza:
Az adagba beleszámol 3dl tejet, azért más az adat. Mintha valami csokis gabonapehely lenne. Vicc.:)
9/16 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted utolsó??vízzel iszom :D
2013. máj. 19. 12:41
10/16 anonim válasza:
A honlapon írt "adag"-ra írtam, nem neked..
Más dobozban van és "elvileg" Weider Beta-Shock? Akkor 90%, hogy van egy "fasza" ízesített ipari savóporod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!