Mennyi a különbség a két súlyemelő öv közt?
Van a BioTechnek a kartonbetétes bőr, és normál háromrétegű bőr öve. Strapabírásban mennyi lehet a különbség? Nekem kétkezes evezéshez kéne, mert nem bírja a derekam. Máshoz nem igazán. Ehhez megfelelő a kartonos, vagy nem nagyon érdemes spórolni ezen?
Mégegy apróság: szerintetek a MadMax vagy BioTech öve jobb minőségű?
Én most vettem ilyet:
Mindenhez használom (guggolás, felhúzás stb.) és teljesen jó. Olcsóbban BioTech-es övet nem hiszem hogy kapsz.
+amikor konditerembe edzettem, akkor is ilyeneket használtam és maximálisan jó.
Erre gondoltál? Ezt is néztem én, de úgy voltam vele bőven jó a másik is, bár 500 ft nem számít.
De amit előbb linkeltem az mindenre jó, nem fog tönkre menni, nagyon strapabíró, erről nem tudok véleményt mondani.
Amikor kondiba edzettem ott is mindig BioTech-est használtam, maximálisan jó övek.
Most muszáj voltam venni egyet, kb. csak ez jöhetett szóba.
Amit írtál MadMax nem ismerem, de a BioTech termékeivel meg vagyok elégedve, probléma semmivel nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!