Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itt miért tud mindenki értelme...

Itt miért tud mindenki értelmesen válaszolni? Komolyan felüdülés ide kérdést írni. Mi a különbség?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a fogyókúra kategóriában mániákus talán az éhségtől vagy kitudja mitől megőrült emberek csesznek le 1 szem cukorért? Ha itt megkérdezem,hogy fogyhatok-e napi 6kg chipszel akkor is segítően válaszolnak és nem mindenbena hibát keresik és vádaskodnak.
2013. máj. 13. 17:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt sportolnak és nem koplalnak vagyis levezetik a feszkót és nem ingerültek haha :D :D
2013. máj. 13. 17:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt mi ilyen kedves és hozzáértő emberek vagyunk.:)
2013. máj. 13. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott az egészhez nem sokan értenek csak koplalnak és éheznek, esznek napi 1x vmi fos műzlit és így lefogynak majd okoskodnak. Itt meg a szálkásító diéta+aerob a fogyás kulcsa :D
2013. máj. 13. 18:15
 4/17 *Glissade* ***** válasza:
100%
Mert aki ide írkál, az nem merészkedik a fógyókúra rovatba... aki meg ott van az nem jön ide, mert Montezék elintézik:D
2013. máj. 13. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ide nem kellenek kiskegyeden megokosodott káposztadiétás válaszolók.:)
2013. máj. 13. 18:52
 6/17 *Glissade* ***** válasza:
100%
Két ellentétes tábor, mi baromságnak tarjuk a fogyókúrákat, ők meg lusták edzeni, és "nem akarnak túl izmosak lenni":)
2013. máj. 13. 18:53
 7/17 *Glissade* ***** válasza:
100%
Ja, aki ott kér tanácsot az a legjobb esetben alúltálált és izomtalan lesz, a legroszabb esetben pedig éhen hal:)
2013. máj. 13. 18:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ötödik választ osztom, én is járogattam néha a fogyókúra kategóriába, de meguntam, hogy:

-edzést és sokszor még az evésre való odafigyelést is megkerülni akaró lusta emberek vannak ott

-sokan azt hiszik, hogy ha majd jobban odateszik magukat az edzésnek, nem csak p1natárogatnak, akkor egyik napról a másikra Ronnie Coleman-ek lesznek és hónapokig úgy fognak kinézni, amit persze nem akarnak, inkább vesznek szaunaövet

-hihetetlen hozzá nem értést tanúsítanak, pl. ott egyesek csak csípőből képesek fogyni, vagy csak combból, ha akarnak, a sok ismétlés szálkásítja őket, a steppergéptől pedig az egész testük formás lesz. Mindezt megfejelik olyanokkal, hogy teszem azt reggelire egy keksz, egy kávé meg egy narancs elég, ebédre zöld tea+alma, és majd meglásd milyen csinik lesznek.

Most pedig nem kötekedésből mondom, de ez azért van, mert tényleg ilyen hülyeségeket állító oldalakra járnak, ahelyett, hogy olyanokra hallgatnának, akiknek már tényleg sikerült. Aki pedig ott próbál észérvekkel segíteni, azt leszavazzák. Egészségükre, de én onnan leléptem.

2013. máj. 13. 19:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,szerintem nem kéne a fogyást előtérbe helyezni,mert hamar belehülyül az ember. Én normális akarok lenni nem tűztem ki irreális célokat magamnak csak vékonyabb testet. Csak ott már telebezsélik a fejem és én is úgy érzem zöldségen kell koplalnom életem végégig,le akarnak bezsélni a futásról meg bicajozásról,mert szerintük egészsgételen? ..
2013. máj. 13. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyünk kitartóak, ne hagyjuk el a rég óta beváló járt utakat a tegnap kitalált hülyeségekért, ne dőljünk be róluk szóló hangzatos, csábító dumáknak, szerintem ennyi.

Most érted, mondhatom, hogy a déltengeri púposbálnaszila-kivonatot tartalmazó samponom kényezteti és táplálja a bőröm, a nicaraguai ritka és értékes pikonkó gyümölcs hatóanyagával és vitamintartalmával készült tabletta a zsírsejtek méretének csökkenését eredményezik. Eközben a rákpáncél-illóolaj felhasználásával készült gyertyák és a mamutfenyőkéregalapú tea, melynek jótékony hatását már számos klinika igazolta, így együtt már száz százalékosan gondoskodnak az egészségemről.

Na, nagyon úgy tűnik, mintha mondtam volna valamit? :D Pedig csak egy fontoskodó humbug az egész, pont, mint a pénzhajhász reklámok többsége.

2013. máj. 13. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!