Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itt miért tud mindenki értelme...

Itt miért tud mindenki értelmesen válaszolni? Komolyan felüdülés ide kérdést írni. Mi a különbség?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a fogyókúra kategóriában mániákus talán az éhségtől vagy kitudja mitől megőrült emberek csesznek le 1 szem cukorért? Ha itt megkérdezem,hogy fogyhatok-e napi 6kg chipszel akkor is segítően válaszolnak és nem mindenbena hibát keresik és vádaskodnak.
2013. máj. 13. 17:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A mágnesmatrac! A mágnesmatracot ki ne hagyd!
2013. máj. 13. 21:02
 12/17 Linkoln ***** válasza:
100%
Szerintem is van benne valami hogy itt nem a kiskegyed rajongók válaszolnak ingerülten éhesen kövéren féltékenyen, lenézően.. :D
2013. máj. 13. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A matracos az totál debil volt. Még most is azon röhögök.:)
2013. máj. 13. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Linkoln, vagy éppen úgy, hogy sikerült éheztetődiétával vorkutai menekült szintjére "lefogyniuk".

Ja, amúgy a matracos az mémmé vált nálunk.

2013. máj. 13. 22:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem hallottam mágnesmatracról, vagy csak az automatikus szűröm szelektálta ki a felesleges információt. Mostantól itt kérek segítséget eldöntöttem,és nyugtató hogy nem csak én látom így a dolgokat:)
2013. máj. 13. 22:21
 16/17 *Glissade* ***** válasza:

Annyira fura ez nekem, mert sokan azt gondolnák, hogy a sport és a fogyókura rovat összetartozik, és aki oda jár, az ide is. De valójában nem:)

Nem értem honnan szalajtani annyi hülye embert, aki ott van...

Félre ne értsétek itt is vannak buta emberek, de még ők is a jobbik fajtából, mert ők legalább izmosak akarnak lenni 1 hét alatt, és nem soványak.

Még mindig egészségesebb túledzeni magadat, mert utána érezni fogod, hogy valamit rosszúl csináltál.

Mig az agyon koplalt emberek észre sem veszik, hogy meghülyültek:D

2013. máj. 14. 00:26
 17/17 *Glissade* ***** válasza:
Lehet, hogy nem egészséges a mozgás sem, de legalább mi elmondhatjuk majd, hogy legalább volt egy boldog 10-20-30 évünk, amelyben sokszor elértük céljainkat (és sokszor nem, de ki fog már emlékezni arra?) :)
2013. máj. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!